Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2012

Ντου στο Δημαρχείο Βόλου από εξαγριωμένους κατοίκους του Πηλίου! (Βίντεο)

Σκηνές ροκ ή Δημοκρατίας από την βάση, εκτυλίχθηκαν το μεσημέρι της Παρασκευής στο Δημαρχείο του Βόλου, κατά την διάρκεια της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου.
Οι πολίτες έδιωξαν από το αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου τον Δημοτικό Σύμβουλο και πρώην Δήμαρχο Πορταριάς, Βασίλη Κοντορίζο, ενώ αποδοκίμασαν πολλές φορές τον Δήμαρχο Πάνο Σκοτινιώτη, ζητώντας του, φωνάζοντας ρυθμικά, να φύγει…
Αφορμή στάθηκε η αυθαίρετη, σύμφωνα με τη γνώμη των κατοίκων, διαχείριση των πηγαίων νερών, από την Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης – Αποχέτευσης Μείζονος περιοχής Βόλου (ΔΕΥΑΜΒ), η οποία τοποθέτησε, χωρίς να ενημερώσει ούτε καν τις τοπικές κοινότητες, χλωριωτές στα χωριά του Δήμου, πολλά από τα οποία μάλιστα δεν αντιμετωπίζουν κανένα πρόβλημα με το νερό τους.
Οι κάτοικοι μπήκαν στο Δημαρχείο αποφασισμένοι να φύγουν ως νικητές και όχι ως ηττημένοι.
Άλλωστε, όπως οι ίδιοι επισήμαναν, αυτοί είναι το Δημοτικό Συμβούλιο, αυτοί είναι η πλειοψηφία και αυτοί έχουν τη νομιμότητα να αποφασίσουν για το νερό τους, τις ζωές τους και τις τύχες τους.
Εξαγριωμένοι από την πρώτη στιγμή κατέστησαν σαφές πως δεν πρόκειται να φύγουν από την αίθουσα αν δεν ψηφιστεί απ’ όλους η ανάκληση της απόφασης σχετικά με την τοποθέτηση χλωριωτών.
Και τα κατάφεραν! Οι αρμόδιοι προχώρησαν σε άρση της απόφασης…
Άλλο ένα δείγμα πως όταν ήμαστε ενωμένοι καταφέρνουμε πολλά…
Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου