Παρασκευή 18 Μαρτίου 2011

Τους δράστες στο μακελειό του Ρέντη "βλέπει" η ΕΛΑΣ, στο περιστατικό στο Γαλάτσι .

Το ενδεχόμενο να πρόκειται για τους δράστες που δολοφόνησαν τους αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ, πριν από λίγες μέρες στου Ρέντη, εξετάζεται από την αστυνομία σχετικά με τους δράστες που άνοιξαν πυρ το βράδυ της Πέμπτης (17/03) κατά qστυνομικών..
Ωστόσο, μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν στοιχεία που να επιβεβαιώνουν κάτι τέτοιο. H Αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκηνυγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη δραστών που κατά τη διάρκεια καταδίωξης άνοιξαν πυρ εναντίον της ομάδας ΔΙΑΣ
Την Πέμπτη (17/03), αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ είδαν ύποπτο όχημα μάρκας Scoda στο Γαλάτσι, στο οποίο επέβαιναν τρία άτομα, στη συμβολή των οδών Μακρή και Χαλκίδος.
Όταν αυτό δε σταμάτησε ξεκίνησε η καταδίωξη και στα Άνω Πατήσια πυροβόλησαν τους αστυνομικούς, χωρίς ευτυχώς να υπάρξει τραυματισμός.
Οι δράστες εγκατέλειψαν το αυτοκίνητο λίγο αργότερα και διέφυγαν αρπάζοντας με την απειλή του όπλου αυτοκίνητο τύπου βαν ανυποψίαστου οδηγου.
Το αυτοκίνητο εγκαταλείφθηκε στην περιοχή των Λιοσίων, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες επιβιβάστηκαν σε άλλο αυτοκίνητο μάρκας Citroen.
Στα εργαστήρια της αστυνομίας συνεχίζονται οι έρευνες στο αυτοκίνητο που παράτησαν οι δράστες, ενώ για την υπόθεση έχει ενημερωθεί και η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου