Παρασκευή 18 Μαρτίου 2011

Συγκλονίζει η δράση ομογενή παιδόφιλου στην Αυστραλία.

Προφυλακίστηκε ομογενής εκπαιδευτικός από την Αυστραλία, για συμμετοχή στο τεράστιο δίκτυο παιδοφιλίας που εξαρθρώθηκε τα τελευταία 24ωρα.
Εξαρθρώθηκε παγκόσμιο κύκλωμα παιδικής πορνογραφίας και κακοποίησης
Μεταξύ των 184 ατόμων που συνελήφθησαν παγκοσμίως, 31 προέρχονταν από την Αυστραλία. Ανάμεσά τους και ο Γιώργος Ηλιάκης, εκπαιδευτικός στη Μελβούρνη. Ο Ηλιάκης συνελήφθηκε πέρσι ενώ δίδασκε στο Brighton Grammar και είναι ήδη προφυλακισμένος.
Στην κατοχή του βρέθηκε μεγάλο υλικό παιδικής πορνογραφίας το οποίο μοιραζόταν και με άλλα μέλη του δικτύου, ενώ κατηγορείται ότι «πλησίασε» και δύο μαθητές με στόχο να ασελγήσει σεξουαλικά σε βάρος τους.
O Γιώργος Ηλιάκης, ηλικίας 36 ετών, φαίνεται να είχε πάντοτε εμμονή με τα νεαρά αγόρια αφού είχε στην κατοχή του 16.000 εικόνες παιδικού πορνογραφικού υλικού στο σπίτι του.
Παρόμοια κατηγορία του είχε αποδοθεί και το Μάιο του περασμένου χρόνου. Σύμφωνα με τις δικαστικές αρχές, ο Ηλιάκης ξεγελούσε τα νεαρά αγόρια τα οποία συμμετείχαν σε θεατρικές παραστάσεις λέγοντας τους ότι θα συμμετέχουν σε ταινία που σκόπευε να γυρίσει. Στην πραγματικότητα όμως, τα νεαρά αγόρια συμμετείχαν στις φαντασιώσεις του ιδίου, χωρίς να το καταλαβαίνουν.
Ο Ηλιάκης θα εκτίσει την ποινή των 4 ετών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου