Σάββατο 17 Μαρτίου 2012

Βενιζέλος ο Εξολοθρευτής: Ψηλά το κεφάλι Έλληνα!

Αυτά να λες, Ευάγγελε Βενιζέλο, για να μας θυμίζεις πόσο ολίγιστος είσαι κι εσύ, αλλά και για να μας διασκεδάζεις! Το ’χουμε ανάγκη. Έτσι να παπαρολογείς, Μπένι, για να μας θυμίζεις ότι κι από δημαγωγία ξέρεις και θρασύς και αμετανόητος είσαι, παρόλο που ζήτησες συγνώμη!
Όμως δε μασάμε κουτόχορτο πια! Όταν βαφτίζεις τις επώδυνες περικοπές μισθών και συντάξεων...
"μεταρρυθμίσεις", απλά επιβεβαιώνεις ότι είσαι βραδύνους και άχρηστος. Υπήρχε άλλος δρόμος, Βαγγέλη!
Δείτε το βίντεο:



Ψηλά το κεφάλι, Έλληνα! Αυτό σου ζητάει ο Βάγγος. Όχι άλλη ταπείνωση, Έλληνα! Ο Βαγγέλης σε θέλει υπερήφανο. ΤΟ ΕΧΕΙΣ τώρα στα χέρια σου, είπε! Τι έχεις στα χέρια σου; Το γιαούρτι; Όχι! Δεν σου περισσεύει, καλύτερα να το φας. Το αυγό; Ούτε αυτό σου περισσεύει. Δώσε το στο παιδί σου.
Τι λοιπόν έχεις στα χέρια σου, Έλληνα; Την ψήφο σου, αδελφέ! Δώσε τους να καταλάβουν τι θα πει ψηλά το κεφάλι του Έλληνα. Αν δεν το κάνεις τώρα, είσαι τελειωμένος, Έλληνα. Δεν θα έχεις άλλη ευκαιρία.
Δείτε το βίντεο:



Το "ευχαριστώ" να μας το πεις μετά τις εκλογές Βαγγέλη, όταν ανοίξουν οι κάλπες και μετρήσεις τους σταυρούς. Είμαι σίγουρη ότι θα πλημμυρίσει η καρδιά σου από ευγνωμοσύνη προς το λαό, όταν σου δείξει ότι δεν ανέχεται και δεν αντέχει άλλη ταπείνωση. Ψηλά το κεφάλι δεν του ζήτησες να έχει; Ε, αυτό θα κάνει!
Δείτε το βίντεο:



Ώστε έγιναν λάθη, ε; Αυτό λέμε κι εμείς! Δηλαδή τι λάθη; Εγκλήματα έγιναν εις βάρος του λαού. Ωστόσο, οι κραυγαλέες αδικίες, στ’ όνομα της δήθεν σωτηρίας μας, δεν πρέπει να τιμωρηθούν κάπως Βαγγέλη; Τι λες; Στα σποραδικά και ακίνδυνα γιαουρτώματα θα αρκεστεί ο υπερήφανος ελληνικός λαός; Με αυτά θα εκτονώσει την οργή του; Δεν υπάρχει θεία δίκη για σας; Καταφέρατε να δωροδοκήσετε και τη Νέμεσι; Δεν το φαντάζομαι…
Κι από ποιο σημείο και μετά, Βαγγέλη, εφαρμόστηκε η σωστή στρατηγική που θ’ αποδώσει καρπούς; Από το σημείο που ανέλαβες εσύ ο ίδιος το ανοικονόμητο Υπουργείο Οικονομικών, για να συνεχίσεις την ίδια κι απαράλλαχτη στρατηγική που δεν είχε αποδώσει καρπούς; Αυτά θα λες στις προεκλογικές σου ομιλίες Βαγγέλη; Ότι ακολουθείς τη σωστή στρατηγική του μαστιγώματος, των κραυγαλέων κοινωνικών αδικιών και της κατά γεωμετρική πρόοδο αυξανόμενης ύφεσης;
Δείτε το βίντεο:



OLE, OLE! Το ΠΑΣΟΚ και οι άλλοι! Από την ενάρετη πλευρά βρίσκεται το ΠΑΣΟΚ του Βενιζέλου που ενσαρκώνει την αλήθεια και την υπευθυνότητα, κι από την άλλη, την κολασμένη πλευρά, βρίσκονται όλοι οι άλλοι που απαρτίζουν το μέτωπο της υποκρισίας και της ανευθυνότητας! Δεν σας θυμίζει κάτι από τη Δευτέρα Παρουσία του θρησκευτικού παραμυθιού; Από τη μια τα ευλογημένα πρόβατα κι από την άλλη τα καταραμένα ερίφια που προορίζονται για το πυρ το εξώτερο! Ζήτω η Δημοκρατία των πολιτικών επιχειρημάτων του Βαγγέλη! Έεεεχουμε ν’ ακούσουμε…
Βρε σεις, ήταν τόσο φελλός ο Βαγγέλης ο Μπλαμπλάς και δεν του φαινότανε; Άσε, δε χρειάζεται να γράψω άλλα σχόλια. Το συμπέρασμα βγήκε. Προσέξτε όμως, σύντροφοι, να μην παρασυρθείτε από τα λιβανιστήρια των ΜΜΕ και ξεχάσετε με ποιον έχουμε να κάνουμε. Ψηλά το κεφάλι, βρε! Το ίδιο μας είχε πει κι ο κѠλ⓪τούμπας το Γενάρη του 2011. Βλέπετε τα μεγάλα πνεύματα συναντώνται!
Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου