Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2012

Νέα προσοδοφόρα επιχείρηση στην Κίνα: Νεκρά μωρά γίνονται χάπια για ενέργεια, αντοχή και δύναμη... κάτι σαν viagra αλλά φυσικά... (Βίντεο)

Μια νοτιοκορεατική ομάδα δημιουργίας ντοκιμαντέρ από την SBS TV κατηγορεί τις κινεζικές φαρμακευτικές εταιρείες ότι πωλούν χάπια από νεκρά μωρά που ενισχύουν την αντοχή.
Η ομάδα δείχνει ότι η αλήθεια πίσω από το χάπι και τα νεκρά μωρά είναι φρικτή και αποτρόπαια.
Κινέζικα νοσοκομεία και κλινικές αμβλώσεων συνδέονται με την επιχείρηση και γνωστοποιούν αμέσως τις φαρμακευτικές εταιρείες, όταν ένα μωρό πεθαίνει, κυρίως στην γέννηση ή την έκτρωση...
Οι εταιρείες αγοράζουν τα πτώματα μωρών και τα αποθηκεύουν στα ψυγεία κάποιων μελών της οικογένειας τους για να αποφύγουν υποψίες.
Το επόμενο βήμα σε αυτή την άκρως μυστική διαδικασία είναι ότι βάζουν τα πτώματα των μωρών σε ένα ιατρικό φούρνο μικροκυμάτων όπου γίνεται ξήρανση και η άλεση τους σε χάπια.
Η σκόνη των μωρών τοποθετείται στη συνέχεια σε μια κάψουλα,και είναι έτοιμο προς πώληση ως ενισχυτής δύναμης και αντοχής , σύμφωνα με την ομάδα του ΣΔΕ.
Η κορεατική ομάδα απέκτησε τέτοια κάψουλα από νεκρά μωρά και έτρεξε και έκανε τεστ DNA σε αυτήν. Τα αποτελέσματα των δοκιμών σύμφωνα με πληροφορίες ανέφεραν ότι τα χάπια ήταν 99,7 τοις εκατό άνθρωπος.
Στην δοκιμή βρέθηκαν, επίσης, ίχνη μαλλιών και νυχιών, ακόμα και το φύλο του μωρού θα μπορούσε να προσδιοριστεί.
Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου