Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2012

70χρονη ζητιάνα είχε ράψει 45.000 ευρώ στα ρούχα της!

Τριγυρνούσε για πολλά χρόνια στους δρόμους ζητιανεύοντας, αλλά η περιουσία που κουβαλούσε πάνω της ήταν ένας κρυμμένος θησαυρός. Που τελικά αναγκάστηκε προδώσει.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso, η 70χρονη ζητιάνα εισήχθη εσπευσμένα και σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο, αλλά πριν εξεταστεί από τους γιατρούς, τους ζήτησε να καλέσουν την αστυνομία.
Παρά την άρνηση των γιατρών, αφού η 70χρονη χρειαζόταν άμεση περίθαλψη, εκείνη επέμεινε να μην τους αφήνει να βγάλουν τα ρούχα της.
Όταν έφτασαν στο νοσοκομείο δύο αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Κορίνθου, η ζητιάνα τους αποκάλυψε πως στα ρούχα της κρύβονται ούτε λίγο ούτε πολύ οι οικονομίες ολόκληρης της ζωής της. Οι αστυνομικοί έψαξαν τα ρούχα της 70χρονης και δεν πίστευαν σε αυτό που έβλεπαν.
Χαρτονομίσματα των 50 και 100 ευρώ μέσα σε μπαλώματα ή ραμμένα από την πίσω πλευρά των ρούχων, τα οποία άγγιζαν το ποσό των 45.000 ευρώ!
Η 70χρονη τους παρακάλεσε να κρατήσουν τα χρήματα μέχρι να βγει από το νοσοκομείο (για την ακρίβεια ΑΝ βγει, καθώς η κατάσταση της υγείας της κρίνεται ιδιαίτερα κρίσιμη), ενώ επίσης τους ζήτησε, σε περίπτωση που δεν τα καταφέρει, να μην δώσουν ούτε μισό ευρώ σε συγγενή της, οι οποίοι, όπως είπε στους αστυνομικούς, την εγκατέλειψαν στη μοίρα της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου