Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2011

Προφυλακιστέος ο Μάκης Ψωμιάδης.

Υπέρ της προφυλάκισης του Μάκη Ψωμιάδη τάχθηκαν οι δικαστές του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών, που συνεδρίασαν προκειμένου να κρίνουν την διαφωνία που είχε προκύψει ανάμεσα σε ανακριτή και εισαγγελέα μετά το πέρας της απολογίας του για τα «στημένα».
Με βούλευμά του το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών διατάσσει την προσωρινή κράτηση του άλλοτε «ισχυρού άνδρα» της ΠΑΕ Καβάλα, δεχόμενο την θέση της εισαγγελικής λειτουργού κ.Θεοδωροπούλου που είχε διαφωνήσει με τον ανακριτή της υπόθεσης κ. Κασσίμη.
Κατέθεσε ως μάρτυρας υπεράσπισης ο Πατέρας
Στο μεταξύ, στον 9ο τακτικό ανακριτή, Γιώργιο Κασίμη, που χειρίζεται την υπόθεση για τα στημένα κατέθεσε ο πρώην ισχυρός άντρας του «τριφυλλιού» Νικόλας Πατέρας, τον οποίο πρότεινε ως μάρτυρα υπεράσπισης του ο Μάκης Ψωμιάδης.
Στο κομμάτι της απολογίας του ο Μάκης Ψωμιάδης είχε ισχυριστεί για τις καλές σχέσεις που διατηρεί με τον Νικόλα Πατέρα. Ο ανακριτής κάλεσε τον δεύτερο για να επιβεβαιώσει ό,τι ακούστηκε σχετικά με το όνομα του από τον πρώτο.
Να σημειωθεί ότι Μάκης Ψωμιάδης, πέρα από τον Νικόλα Πατέρα, είχε προτείνει για να καταθέσει υπέρ του και τον πρόεδρο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, Σοφοκλή Πιλάβιο ο οποίος κατέθεσε στον ανακριτή την Δευτέρα (26/9).
Πατέρας: «Απάντησα με ειλικρίνεια»
Λίγο μετά τις 14:30 ολοκληρώθηκε η κατάθεση του Νικόλα Πατέρα ο οποίος φεύγοντας από τον ανακριτή δήλωσε: «Δεν είναι όλες οι συνομιλίες που ακούγονται δικές μου. Σε κάποιες δεν είμαι εγώ. Απάντησα με ειλικρίνεια στις ερωτήσεις του ανακριτή».
Τέλος ρωτήθηκε και για ό,τι συμβαίνει στο Παναθηναϊκό: «Θα συνεχίσω ως μέτοχος και δεν σχολιάζω τις τελευταίες εξελίξεις».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου