Πέμπτη 2 Ιουνίου 2011

Γιαούρτια και πέτρες στον Πεταλωτή - Έφυγε από την πίσω πόρτα. (Βίντεο)

Από την πίσω πόρτα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιώργος Πεταλωτής ύστερα από επίθεση που δέχτηκε με γιαούρτια και πέτρες έξω από το ΚΑΠΗ Αργυρούπολης σε εκδήλωση του ΠΑΣΟΚ.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο προπηλακισμός συνέβη από ομάδα 50-100 ατόμων ενώ στη συνέχεια μαζεύτηκαν 200 άτομα.
Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του απέξω ήταν διμοιρίες των ΜΑΤ ενώ ο κ. Πεταλωτής σημαδευόταν από λέιζερ.
"Δεν φοβόμαστε κανέναν", είπε χαρακτηριστικά ο κυβερνητικός εκπρόσωπος μιλώντας για "τραμπουκισμούς και κανίβαλους που στόχο έχουν να αποπροσανατολίσουν το έργο της κυβέρνησης". Παράλληλα, μίλησε για "μεθόδους φασίστα" και για "εγκάθετους του ΣΥΡΙΖΑ". "Από τη μπροστά πόρτα μπήκα, από τη μπροστά και θα φύγω", τόνισε ωστόσο όπως φάνηκε κάτι τέτοιο δε συνέβη.
Ακόμη, στα παράθυρα του κτιρίου έχουν τοποθετηθεί μαξιλάρια ώστε να μην εισέλθουν αντικείμενα εντός του κτιρίου.
Δείτε τα βίντεο:






Σχολιάζοντας το περιστατικό ο Ανδρέας Λοβέρδος στο δελτίο ειδήσεων του Mega είπε πως "έτσι όπως πάμε, θα έχουμε θύματα. Δεν υπάρχει αμφιβολία. Από σύμπτωση δεν είχαμε χθες (σσ Τετάρτη). Με τον τρόπο που γίνονται αυτές οι επιθέσεις, το έχω ζήσει, είναι ζήτημα λάθους, στιγμής κακιάς να έχουμε θύματα αν δεν υπάρχει και από τα πέντε κοινοβουλευτικά κόμματα συγκράτηση και αποδοκιμασία γεγονότων που μπορεί να θέσουν σε κίνδυνο τη ζωή των ανθρώπων".









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου