Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2012

“Ξύλο” στον αέρα απο Χατζηνικολάου στον Μιχελάκη! (Βίντεο)

Ένταση επικράτησε το πρωί μεταξύ του Νίκου Χατζηνικολάου και του εκπρόσωπου Τύπου της ΝΔ Γιάννη Μιχελάκη στη ραδιοφωνική εκπομπή του πρώτου στον Real FM.
Ο δημοφιλής δημοσιογράφος ρώτησε τον κ. Μιχελάκη για την επιστολή του Αντώνη Σαμαρά στους Ευρωπαίους και έδειξε να ενοχλείται ιδιαίτερα από την απάντηση του εκπροσώπου Τύπου της ΝΔ ότι ήταν ένα δελτίο Τύπου «σαν ενημερωτική επιστολή».
Ενοχλημένος ο Νίκος Χατζηνικολάου τόνισε στον εκπρόσωπο Τύπου της ΝΔ με λίγα λόγια πως… δεν τρώει κουτόχορτο και ζήτησε επίμονα μια σωστή και ειλικρινή απάντηση. Για αρκετή ώρα ο ένας μιλούσε πάνω στη φωνή του άλλου, όταν μετά από μια τοποθέτηση του κ. Μιχελάκη που δεν ικανοποιούσε τις ερωτήσεις του δημοσιογράφου ο Νίκος Χατζηνικολάου σημείωσε εμφανώς εξαγριωμένος ότι δε θα επιτρέψει διάγγελμα μέσω της εκπομπής του: «Εάν ήρθατε να κάνετε διάγγελμα, δε θα σας το επιτρέψω στην εκπομπή μου. Εδώ ήρθατε για να απαντήσετε στις ερωτήσεις δημοσιογράφων, για συνέντευξη».
Ο κ. Μιχελάκης είχε ήδη ανεβάσει τους τόνους και άρχισε με ύφος να επισημαίνει ότι ενοχλείται από τους τόνους του Νίκου Χατζηνικολάου, με τον δεύτερο να ανταπαντά ότι λυπάται που ο εκπρόσωπος της ΝΔ είναι και συνάδελφός του, δημοσιογράφος.
Η ερτζιανή κόντρα έλαβε τέλος με τον κ. Μιχελάκη να ωρύεται πως δεν πρόκειται να παραμείνει άλλο στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου και να κλείνει με νεύρα το τηλέφωνο...
Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου