Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2012

Καρέ καρέ το πλιάτσικο στο οπλοπωλείο. (Βίντεο)

Δώδεκα φωτογραφίες και τέσσερα βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας του οπλοπωλείου που λεηλατήθηκε κατά τα τελευταία επεισόδια έδωσε στη δημοσιότητα η Αστυνομία.
Το κατάστημα, που βρίσκεται στην Ομόνοια, είχε καταστραφεί στα επεισόδια της περασμένης Κυριακής, όταν ομάδα αγνώστων εισέβαλε στον χώρο και αφαίρεσε μεγάλη ποσότητα και είδη οπλισμού.
Τα αντικείμενα που αφαίρεσαν (κυνηγετικές καραμπίνες, είδη σκοποβολής, ομοιώματα όπλων, συλλεκτικά είδη), είναι αξίας 110.000 ευρώ, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του ιδιοκτήτη, ενώ οι ζημιές που προκλήθηκαν στο κατάστημα ξεπερνούν τις 70.000 ευρώ.

Στα πρόσωπα που συμμετέχουν στους βανδαλισμούς, τις βιαιοπραγίες κατά πραγμάτων και τη λεηλασία του καταστήματος, όσο και σε άλλους επίσης αγνώστους μέχρι στιγμής, έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για κακουργηματικού και πλημμεληματικού χαρακτήρα πράξεις.
Η Αστυνομία ζητά από τους πολίτες που διαθέτουν ή γνωρίζουν πληροφορίες για τα πρόσωπα που λεηλάτησαν το κατάστημα ή που γνωρίζουν οτιδήποτε σε σχέση με τις έρευνες, να επικοινωνούν με τα τηλέφωνα 170, 1964 της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Ειδικών Εγκλημάτων Βίας, τονίζοντας πως εξασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.
Δείτε τα βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου