Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2012

Επικοινωνιακός εκβιασμός κατά των βουλευτών για να ψηφίσουν.

Μία τρομακτική καταιγιστική επικοινωνιακή επίθεση, έχει εξαπολύσει το σύστημα τρόϊκα, τραπεζιτών, Ελλήνων συνεργατών τους συνεπικουρούμενοι με τα Μ.Μ.Ε. τα οποία σπεύδουν να στηρίξουν τον εκβιασμό.
Στόχος είναι η κάμψη των αντιδρώντων βουλευτών, προβάλλοντας το δήθεν αδιέξοδοι και τις ψευδεπίγραφες λεπτές γραμμές του Βενιζέλου.
Είναι ωστόσο αποδεκτό απʼ όλους ότι εάν υπογραφούν τα μέτρα θα οδηγήσουν στην ανεργία δεκάδες χιλιάδες νέους, ενώ θα οδηγήσουν την χώρα σε ένα τέλμα ύφεσης, από το οποίο δεν θα μπορεί να βγει.
Ο ψευδοεκβιασμός είναι πλέον γνωστός σε όλους τους Έλληνες, τα μέτρα δεν λαμβάνονται για την σωτηρία της Ελλάδος, ενώ χρησιμοποιούνται δραματικές λέξεις και εκφράσεις για να κάμψουν τις όποιες αντιδράσεις καλλιεργώντας ένα δήθεν «πολεμικό» κλίμα.
Ένα είναι βέβαιο. Η κλιμάκωση της έντασης είναι προσχεδιασμένη από το επικοινωνιακό επιτελείο της ομάδας των δανειστών στην οποία δυστυχώς συμμετέχουν και «Έλληνες».

Επαναλαμβάνω ότι στόχος είναι: να πιάσουν τους Βουλευτές στον ύπνο, θεωρώντας τους πνευματικά ανεπαρκείς, ώστε να μην έχουν τον χρόνο να αντιδράσουν και να υποκύψουν στην επικοινωνιακή πίεση.
Ωστόσο, υπάρχει πάντα η ελπίδα κάποιοι από τους Βουλευτές να διαθέτουν την στοιχειώδη κριτική σκέψη ώστε να αντιληφθούν την σκευωρία, την οποία έχει πλέον αντιληφθεί ο λαός.
Ένας λαός που δεν θα τους συγχωρήσει τον ενδοτισμό τους, την ανεπάρκειά τους, την ιδιοτέλεια ορισμένων και την κομματική υποταγή σε κελεύσματα και ψευδεπίγραφα διλλήματα συνεργατών των τραπεζιτών και οικογενειών οι οποίοι θα πλουτίσουν ενώ παράλληλα εκδικούνται τους Έλληνες.
Ελπίζουμε αυτήν την φορά να ορθώσουν ανάστημα και να πουν ακόμη ένα όχι στην νέα Κατοχή που επιβάλουν οι δανειστές.
Θα πρέπει να αντιληφθούν ότι με την ψήφο τους «παίζουν » την ελευθερία και την εθνική υπόσταση της χώρας!
Όσοι πολιτικοί αποδειχθούν πνευματικά ανεπαρκείς και δεν επαναστατήσουν στην αποικιοκρατική λογική, κινδυνεύουν να τους εκλάβει ο λαός ως νέα γενιά δοσίλογων και προφανώς θα υποστούν τις συνέπειες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου