Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2012

Τι είναι αυτοί οι μυστηριώδεις ανεξήγητοι θόρυβοι που αναφέρονται σε όλο τον κόσμο; (Βίντεο)

Μια σειρά από ανεξήγητους θορύβους έχουν αναφερθεί σε όλη την υδρόγειο και η συχνότητα αυτών των γεγονότων φαίνεται να αυξάνεται. Η γκάμα αυτών των ήχων είναι μεγάλη με περιγραφές από «παράξενο και ανατριχιαστικό» (ήχο) έως «βιομηχανικό και μηχανικό». Οι ήχοι φαίνεται να είναι omni-directional (πανκατευθυντικοί) και φαίνεται πως δεν έχουν κάποια εντοπισμένη πηγή προέλευσης δίνοντας σε κάποιον την εντύπωση ότι προέρχονται άμεσα από πάνω ή ακριβώς από κάτω από τη γη.
Τα παρακάτω βίντεο είναι αναφορές του ανεξήγητου ακουστικού φαινομένου. Είναι αυτοί οι ήχοι οιωνοί μιας επικείμενης καταστροφής, ή μια ένδειξη ότι η λιθόσφαιρα της Γης γίνεται όλο και πιο εκκρεμής, είναι mistpouffers, (ανεξήγητοι θόρυβοι με ήχο όπως ενός πυροβόλου ή ενός sonic boom) ή κάτι άλλο; Εσείς αποφασίζετε.
Δείτε το βίντεο:

Ανεξήγητος θόρυβος καταγράφτηκε στο Κολοράντο των ΗΠΑ από δύο περιπατητές, τον Αύγουστο του 2011 κάποια στιγμή πριν από το σεισμό μεγέθους 5,3 που έπληξε την πολιτεία.
Δείτε το βίντεο:


Αυτό το περιστατικό συνέβη στις 11 Ιανουαρίου 2012 στην Μαλαισία. Ο ήχος ακουγόταν για τρεις ώρες και ο θόρυβος εμφανιζόταν κάθε τρία δευτερόλεπτα από τις 3 το πρωί μέχρι το ξημέρωμα. Το δεύτερο περιστατικό συνέβη το πρωί της 12ης Ιανουαρίου 2012, ο ήχος ακουγόταν για τρεις ώρες και ο θόρυβος εμφανιζόταν κάθε τρία δευτερόλεπτα από τις 3 μέχρι την αυγή. Αυτό το ακουστικό σήμα με επιτυχία καταγράφηκε από έναν από τους ανθρώπους της Kota Samarahan στη Μαλαισία.
Δείτε το βίντεο:

Ανεξήγητοι θόρυβοι και μυστηριώδεις ήχοι αναφέρθηκαν από διάφορες τοποθεσίες σε όλο τον κόσμο.
Δείτε το βίντεο:


Το περιστατικό σημειώθηκε στο Μεξικό 12 με 14 Ιανουαρίου του 2012 και είναι ανεξήγητο.
Δείτε το βίντεο:


Αυτό το περιστατικό αναφέρθηκε ως ασυνήθιστοι θόρυβοι που ακούστηκαν σε όλη την Κόστα Ρίκα στις 9 Ιανουαρίου 2012.
Δείτε το βίντεο:

Μυστηριώδης θόρυβος και γουργουρητό αναφέρθηκε στο Windsor του Ontario στον Καναδά τον Αύγουστο του 2011 από το The Windsor Star.
Δείτε το βίντεο:

Μυστηριώδης θόρυβος στην Ουκρανία, Αύγουστος 2011 με αναφορά από δελτίο ειδήσεων.
Δείτε το βίντεο:


Οι κάτοικοι ενός βρετανικού χωριού έχουν πληγεί από μυστηριώδεις, σαν γουργουρητό θορύβους - Ιούνιος 2011.
Οι κάτοικοι της Μινεσότα των ΗΠΑ άκουσαν μυστηριώδη θόρυβο σαν κροτάλισμα ήδη το 2009.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου