Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2011

Έγκλημα πάθους με δράστη αστυνομικό της Βουλής.

Ένας 32χρονος αστυνομικός σκότωσε τη 49χρονη σύντροφό του και προσπάθησε να δημιουργήσει την εντύπωση τροχαίου. Ομολόγησε μετά από πίεση και τέθηκε σε διαθεσιμότηταΟ 32χρονος δολοφόνησε τη γυναίκα, αλβανικής καταγωγής και εν συνεχεία άφησε τη σορό της σε αγροτικό δρόμο για να δημιουργήσει την εντύπωση τροχαίου δυστυχήματος.
Ο 32χρονος διατηρούσε ερωτικό δεσμό με την 49χρονη -μητέρα τεσσάρων παιδιών- εδώ και αρκετό καιρό, όταν υπηρετούσε στο αστυνομικό τμήμα Αυλώνα.
Ωστόσο τον τελευταίο καιρό, υπήρχε πρόβλημα στη σχέση τους, αφού όπως ομολόγησε ο ίδιος, η γυναίκα του έκανε σκηνές ζηλοτυπίας και τον ενοχλούσε ακόμα και στην υπηρεσία του...
Το πρωί της 28ης Οκτωβρίου, σε αγροτικό δρόμο στην περιοχή του Σχηματαρίου εντοπίστηκε από διερχόμενο οδηγό το πτώμα της γυναίκας και ειδοποιήθηκε η αστυνομία.
Αρχικά, θεωρήθηκε θύμα τροχαίου δυστυχήματος, καθώς έφερε σημάδια που παρέπεμπαν σε αυτήν την εκδοχή.
Όταν διαπιστώθηκε όμως, ότι ο 32χρονος είχε δεσμό με το θύμα, κλήθηκε στο Τμήμα Ασφαλείας της Θήβας, όπου ισχυρίστηκε ότι δεν γνώριζε τίποτα.
Το πρωί της Κυριακής όμως, εμφανίστηκε και πάλι μόνος του στη Θήβα, όπου ομολόγησε την πράξη του και τη Δευτέρα οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θηβών.
Όπως είπε στους αστυνομικούς, τις πρωινές ώρες τις 28ης Οκτωβρίου, είχε έντονη λογομαχία μαζί της μέσα στο αυτοκίνητό του στην περιοχή του Σχηματαρίου όπου είχαν συναντηθεί και όπως ισχυρίστηκε στην κατάθεσή του "κατά την διάρκεια της λογομαχίας, χρησιμοποιώντας το μπουφάν της, της απέφραξε τις αναπνευστικές οδούς με αποτέλεσμα να εκπνεύσει".
Στη συνέχεια εγκατέλειψε το θύμα σε εκείνο το σημείο, όπου βρέθηκε από διερχόμενο οδηγό.
Με απόφαση του αρχηγείου της ΕΛΑΣ, ο 32χρονος αστυνομικός απομακρύνθηκε από την ενεργό υπηρεσία, τέθηκε σε διαθεσιμότητα και διατάχθηκε σε βάρος του Ένορκη Διοικητική Εξέταση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου