Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2011

Γεια σου ρε μάγκα Ματατζή... Έτσι βαράς και τη γυναίκα σου? Ή μάλλον σε βαράει αυτή με το τηγάνι στο κεφάλι?

Σήμερα θα αναφερθώ στα κομματόσκυλα του ΠΑΣΟΚ που αλλιώς λέγονται και ΜΑΤ.
Να ξεκαθαρίσω πως δεν αναφέρομαι στην ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ γενικότερα,αλλά μόνο στα ΜΑΤ.
Είναι οι ίδιοι που βαράγανε στο ψαχνό συναδέλφους τους αλλά και στρατιωτικούς σε προηγούμενη διαδήλωση των Σωμάτων Ασφαλείας.
Είναι οι ίδιοι που βαράγανε παλιότερα συνταξιούχους.
Και φυσικά οι ίδιοι που κάνουν ντου στον Άγ.Παντελεήμονα γιατί τους πειράζει που οι Έλληνες έχουν ανακαταλάβει την πλατεία.
Και φυσικά είναι οι ίδιοι που μόλις είδαν μπροστά τους διαδήλωση των Κομμάντο και των ΟΥΚΑΔΩΝ λούφαξαν και λέγανε...
"μην κάνουμε καμιά μαλακία και τους πειράξουμε,γιατί θα διαλύσουν την πλατεία Συντάγματος".
Η κατάσταση με τα πρασινοκρατούμενα ΜΑΤ έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο.Είναι πια ξεκάθαρο ότι δεν προασπίζονται πια την Δημοκρατία αλλά μόνο τα ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ του ΠΑΣΟΚ και των πρασινοφρουρών διοικητών τους.
Άνδρας αστυνομικός των ΜΑΤ έριξε μπουνίδι στη γνωστή φωτορεπόρτερ Τατιάνα Μπόλαρη, που κάλυπτε τα επεισόδια κατά την πορεία της ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ στην Αθήνα. Παρόλο που η κ. Μπόλαρη του συμπεριφέρθηκε με ηρεμία και σύνεση,
αφού είναι άτομο διακριτικό και με ψυχραιμία, αυτός της επιτέθηκε τη στιγμή, που προσπαθούσε να κάνει όσο καλύτερα γινόταν τη δουλειά της. Όταν του είπε να βγάλει τη μάσκα, να δει το πρόσωπό του, για να του υποβάλλει μήνυση, τη γρονθοκόπησε και στη συνέχεια κρύφτηκε μέσα στο πλήθος των συναδέλφων του. Παρόμοιες συμπεριφορές υπήρξαν από ΜΑΤατζήδες και σε άλλους φωτορεπόρτερ και δημοσιογράφους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου