Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2011

Τι είναι η χειρονομία στις φωτογραφίες και γιατί την κάνουν...

Μπορεί κάνεις, αν τις δει όλες, να βγάλει μονός του τα συμπεράσματα του για το τι είναι αυτή η χειρονομία αλλά επειδή πολλοί μου είπαν ότι δεν καταλαβαίνουν (μάλλον γιατί βαρέθηκαν να τις δουν όλες ή δεν έχουν ασχοληθεί αρκετά με την συνωμοσία) γραφώ αυτό το επεξηγηματικό κείμενο.
Δεν μάζεψα αυτές τις φωτογραφίες για δείξω ότι όποιος την κάνει είναι μασόνος όπως νομίζουν κάποιοι, αφού όντως αυτή η χειρονομία είναι κοινή και την κάνει ο καθένας μας, σε ανύποπτο χρόνο, καθημερινά.
Δεν είναι αποδεικτικό στοιχειό δηλ αλλά είναι καλό να αποκτήσετε μια γενική εικόνα για το ποιοι και ποτέ την χρησιμοποιούν μέσω της συλλογής μου.
Αυτό που θέλω να δείξω είναι ότι αυτήν την κοινή χειρονομία την χρησιμοποιούν συστηματικά σαν σινιάλο μεταξύ τους επί αιώνες σε πορτραίτα ή επίσημες φωτογραφίες, όλοι όσοι έχουν το εξής κοινό:
μας δουλεύουν κανονικά τόσα χρόνια...
Όσοι ξέρουν δηλ την πραγματική φύση του συστήματος που τους βοήθησε να φθασούν ως εκεί αλλά υποκρίνονται ότι πρεσβεύουν κάτι άλλο, τηρώντας τον όρκο σιωπής ότι δεν θα το αποκαλύψουν ποτέ..
Μόνο μια κοινή χειρονομία θα μπορούσαν να χρησιμοποιούν χωρίς να τους παίρνει ποτέ ο χαμπάρι ο αμύητος κι ας είναι μεσ'τα μούτρα του, αλλά μόνο όποιος γνωρίζει ήδη τι ακριβώς σημαίνει ώστε να το προσέξει.
Υπάρχουν τρεις λόγοι που χρησιμοποιείται:
1)Με αυτόν τον τρόπο στέλνουν σήμα στους υπόλοιπους που εντάσσονται στο ίδιο ιεραρχικό σύστημα, αλλά ίσως με διαφορετικά συμφέροντα, ότι το συγκεκριμένο έργο που εκτελούν είναι προς όφελος του γενικού σχεδίου κάτι που είναι απολύτως απαραίτητο καθώς τις περισσότερες φορές το γενικό σχέδιο απαιτεί να υποκρίνονται κάτι διαφορετικό από αυτό που πραγματικά πιστεύουν για να δημιουργήσουν την ελεγχόμενη ρήξη και να επιτευχτεί το ''Διαιρεί και Βασίλευε''.
2)Οταν θέλουν ένας φέρελπις νέος να μυηθεί στην μασονία για να εκμεταλλευτούν την επιρροή του, μπορούν να του δείξουν ποιοι ανήκουν ήδη ώστε να εντυπωσιαστεί και να δεχτεί την τυφλή υποταγή στην ιεραρχία όπως έκαναν στο παρελθόν τα πρότυπα που θαυμάζει.
3)Ολοι οι ευεργετηθεντες (πολιτικοί και καλλιτέχνες κυρίως) πρέπει να δηλώνουν υποταγή στους αφέντες τους (τα θρησκευτικά τάγματα) με αυτή την χειρονομία καθώς η αλαζονεία είναι το κυριότερο χαρακτηριστικό τους και η έννοια της υποταγής στον ανώτερο η βασικότερη αρχή τους.
Γιατί η χειρονομία είναι να δείχνουν (και να αισθάνονται οι ίδιοι, αν ασπάζονται τα συγκεκριμένα πιστεύω) ότι προβάλλουν τα κέρατα με τα δυο ακραία δάχτυλα, ενώνοντας τα δυο μεσαία(triad claw) ή κατεβάζοντας τα (τα γνωστά κερατάκια), θα το καταλάβει καλυτέρα κάνεις αν διαβάσει το θέμα στις συζητήσεις 'τα δυο μονοπάτια του εωσφορισμου'
Εκεί εξηγώ την έννοια της ιεραρχίας και ότι ο πραγματικός εωσφορισμος, το δεξί μονοπάτι, μπορεί να απλουστευτεί ως 'ο ανώτερος να επικρατεί και να αναγνωρίζεται'... αυτό είναι το χαρακτηριστικό του ζώου με τα κέρατα...
Ακόμα και αν δεν υπάρχουν, ο Θεός των Γραφών και ο εωσφόρος, αλλά είναι αρχέτυπα που πρόεκυψαν από το σωστό πατρικό πρότυπο που προσφέρει ανιδιοτελώς (ο Θεός) και από του μεγάλου αδελφού (γιου ενός αδίκου πατερά) που μάχεται για αναγνώριση (εωσφόρος) αντίστοιχα, η κατανόηση τους έχει μεγάλη σημασία για όποιον θεώρει τον εαυτό του σκεπτόμενο, αφού καθορίζουν τη σχέση του ιδίου ως ανώτερου με τους, κατωτέρου πνευματικού επίπεδου, συνάνθρωπους του.
Φυσικά είναι περιττό να αναφέρω με ποιο αρχέτυπο ταυτίζονται τα ιερατεία σε όλη την ιστορία.
Αυτή είναι όλη η ουσία της περίφημης μυστικής αρχαίας γνώσης των 'σοφών' ιερατείων ..ότι ηγούνται το κοπάδι όπως το ζώο με τα κέρατα..
Δεν λειτουργούν όμως όπως ο ηγέτης μιας αγέλης ζωών που την προστατεύει, γιατί η κοσμοθεωρία τους δεν είναι ότι είμαστε απλά όλοι ζώα του ιδίου είδους αλλά πνευματικά όντα με διαφορετικό επίπεδο πνευματικότητας.
Η πνευματικότητα αυτή δεν υπόκειται στους νομούς του Θεού των Γραφών αλλά αντίθετα στην αρχαία αντίληψη όλων των ιερατείων ότι ο κόσμος είναι ένας ζωντανός οργανισμός-θεότητα, τις αρχές του οποίου αντιλαμβάνονται μόνο όσοι αξίζουν να μυηθούν στην αρχαία μυστηριακή θρησκεία.
Έτσι μια γενοκτονία ή οποιοδήποτε άλλη αποτρόπαιη πράξη τους, την δικαιολογούν με τον παραλληλισμό του τι συμβαίνει στην φύση.
πχ ο εγκέφαλος ενός ανθρώπου δίνει την εντολή να κόψει τα νύχια του ή να ξυστεί σκοτώνοντας έτσι μερικά κύτταρα για το καλό του ιδίου οργανισμού.
Αντίστοιχα στη φύση ότι πεθαίνει γίνεται λίπασμα που θα χρησιμοποιηθεί για να εξελίχθη η ζωή και γι'αυτο και πιστεύουν ότι δεν υπάρχει τέλος σε αυτόν το κόσμο, όπου θα τιμωρηθούν όπως λένε οι Γραφές.
Αντίθετα θεωρούν τους εαυτούς τους φύλακες αυτής της γνώσης της 'αληθείας' και ότι αφού ακλούθησαν τους 'πραγματικούς' θεϊκούς νομούς, θα επιβραβεύουν για όσα έκαναν με μια αναγέννηση της ψυχής τους σε νέο σώμα και με ακόμα υψηλότερη θέση στην ιεραρχία.
Πιστεύουν δηλ ότι ''ο σκοπός αγιάζει τα μέσα'' και ότι οποιαδήποτε θυσία όσων δεν ήταν άξιοι να μυηθούν στα αρχαία μυστήρια είναι αξιέπαινη, αρκεί να προάγει τον τελικό σκοπό που είναι η τελειοποίηση του ανθρωπινού πολιτισμού μέχρι να γίνει η γη ένας παράδεισος (πχ τα πειράματα των ναζί που οδήγησαν σε άλματα την ιατρική επιστήμη και φαρμακοβιομηχανία).
Αυτός είναι ο θεϊκός νομός του παγανισμού (και αυτό σημαίνει και η άλλη χειρονομία η ''as above, so below'' που λέω σε ένα άλλο θέμα).. η τάξη της φύσης..
Η νέα τάξη πραγμάτων βεβαία είναι λίγο διαφορετική..
Αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε στο στάδιο ''Εξωτερίκευση της Ιεραρχίας'' δηλ θέλουν να μάθουμε πλέον την 'αλήθεια' που πιστεύουν αυτοί, να την ενστερνιστούμε και να γίνει μια κοινωνία στο πρότυπο της κυψέλης των μελισσών όπου όλοι θα αποδέχονται την βασιλισσα και τους κηφήνες ως σοφούς ηγέτες.
Η μέχρι τώρα τάξη προέβλεπε, μέσω της υποκρισίας, να είναι οι περισσότεροι στην άγνοια ώστε να λειτούργει το πυραμιδικό σύστημα με τους πολλούς να υποφέρουν δουλεύοντας σαν δούλοι ώστε να 'παίρνουν αυτό που τους αξίζει' αυτοί οι λίγοι, αλλά αυτό ήρθε η ώρα να αλλάξει με το που βγήκε το ηλεκτρονικό τσιπακι.
Χάρη σε αυτό μπορεί να γίνει πλέον η μετάβαση στην 'ουτοπία' όπου όλοι όσοι το πάρουν θα αποδέχονται την ιεραρχία λαμβάνοντας τα προβλεπόμενα οφέλη.
Το μεγάλο δόλωμα για να δεχτούν το νέο σύστημα, ακόμα και όσοι είχαν πάρει χαμπάρι σε ποιες αρχές βασίζεται το προηγούμενο, θα είναι η τεχνολογία αφού το νέο σύστημα προπαγανδίζεται ήδη με το Venus Project και προβλέπει η κατώτερη τάξη να αντικατασταθεί με μηχανές ώστε όλοι όσοι ανήκουν σε αυτό να έχουν καλή ζωή και να μην υπάρχει η εκμετάλλευση του συνανθρώπου.
Δυστυχώς όμως αυτή η νέα κοινωνία είναι αναγκαίο να χτιστει από τις στάχτες της καταστροφής και του χάους που θα προξενήσουν τα επόμενα χρόνια.
Αυτό θα το πετυχουν, όπως πάντα, εφαρμόζοντας τις δυο σημαντικότερες τακτικές τους το ''Διαιρεί και Βασίλευε'' και τη ''Διείσδυση'' που πάντα συνδυάζουν για να έχουν στο τέλος το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, την προσχεδιασμένη χεγκελιανη διαλεκτική.
Δηλ βρίσκουν αυθόρμητες συγκρούσεις ομάδων και ιδεολογιών και διεισδύοντας μέχρι να λάβουν ηγετικές θέσεις τις διαμορφώνουν σε δυο κυρίαρχα αντίπαλα δόγματα με στόχο την καθολική σύγκρουση και αμφιταλάντευση όλου του πληθυσμού ανάμεσα στις δυο θέσεις που θα οδηγήσουν στην προκατασκευασμένη σύνθεση τους, ως επιθυμητή από όλους λύση.
Όντως μπορεί όταν ολοκληρωθεί το σχέδιο τους να είναι πολύ καλύτερο το βιοτικό επίπεδο όσων επιζήσουν το χάος και τις επαναστάσεις που θα προηγηθούν.
Αυτό που πρόκειται να συμβεί τα επόμενα χρόνια είναι η επανάληψη της ιστορίας και συγκεκριμένα του Διαφωτισμού και της Γαλλικής επανάστασης.
Και όπως κατάφεραν να πείσουν ολην την ανθρωπότητα ότι αυτά ήταν για το καλό και την ελευθερία των ανθρώπων έτσι θα το καταφέρουν ξανά.
Όποιος μελετά την πραγματική πλευρά της ιστορίας, την συνωμοσιολογικη, θα ξέρει ότι ο μονός λόγος που έγινε ο Διαφωτισμός και η μετάβαση από την βασιλεία στην σημερινή τυραννία και υποκρισία δημοκρατίας είναι ότι κατά τον μεσαίωνα η καθολική εκκλησία έπρεπε με κάθε νέο βασιλια να προσπαθεί από την αρχή να ασκήσει επιρροή και έτσι εφεύρε το νέο σύστημα της μασονίας όπου κάθε πολίτης μπορούσε πλέον να πλησιάσει μια θέση ισχύος έπρεπε όμως πρώτα να έχει ήδη γαλουχηθεί στη μυστηριακή θρησκεία και σκοπούς ώστε να είναι έτοιμο πιόνι τους όταν θα έφτανε σε αυτή.
Ήταν με λίγα λόγια το μεγαλύτερο ξεγέλασμα της ανθρωπότητας αλλά και ένα μεγάλο βήμα προς τον τελικό σκοπό της ανθρωπότητας που είναι η πρόσβαση στη γνώση του κάλου και του κάκου και Κρίση της για την επιλογή του στρατοπέδου στην μεγάλη πνευματική μάχη που πλησιάζει.
Η ειρωνεία βεβαία είναι ότι ενώ θα έχει χειραγωγηθεί ξανά η μάζα, θα πιστεύει ότι κατάφερε να επαναστατήσει στην παλιά τάξη πραγμάτων και ότι ο Δεύτερος Διαφωτισμός ήταν αυθόρμητη αφύπνιση.
Έτσι το αποτέλεσμα θα είναι στην ουσία ένας δεύτερος μεσαίωνας όπου τα ιερατεία θα είναι απροκάλυπτα η αυθεντία με το αληθινό τους δόγμα που όλοι θα ασπάζονται, χωρίς πλέον να υποκρίνονται το εξωτερικό δόγμα του χριστιανισμού όπως στον πρώτο μεσαίωνα, αλλά αυτό της νέας εποχής.
Αν όλοι αυτοί ήταν παγανιστές του στυλ Αρχαίας Ελλάδας δεν θα είχαμε ιδιαίτερο πρόβλημα γιατί το να επικρατεί ο πραγματικά ανώτερος από τη φύση, με σοφία και ηθική είναι ίσως ο μοναδικός τρόπος που μπορεί να λειτουργήσει μια κοινωνία που αποτελείται από πολίτες χωρίς προσωπική υπευθυνότητα και γι' αυτό πολλές σπουδαίες προσωπικότητες έχουν συμμαχήσει με το σύστημα, τους έχουν ξεγελάσει ότι σε αυτά τα ιδανικά βασίζονται.
Όμως είναι αυτό που πραγματικά συμβαίνει είναι αυτό που μας προειδοποιούν οι Γραφές ότι δηλ είναι εωσφοριστες στα υψηλια κλιμάκια δηλ η ανωτερότητα τους είναι μόνο στην πονηρία και όχι στο ήθος.
Έτσι η τυφλή υπακοή στην ιεραρχία έχει σαν αποτέλεσμα σπουδαίοι άνθρωποι με σωστές αρχές να πέφτουν θύματα της υποκρισίας τους και να γίνονται πιόνια τους.
Η μάζα απλά ακλουθεί και μεγεθύνει το μοιραίο λάθος αυτών που θαυμάζουν...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου