Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2011

Βάναυση επίθεση σε 26χρονη μητέρα από παίκτη ομάδας ράγκμπι.

Αντιμέτωπος με την ποινή φυλάκισης είναι ο 21χρονος παίκτης της ομάδας ράγκμπι "Wakefield Trinity Wildcats" Greg Johnson, ο οποίος χτύπησε άγρια την 26χρονη Belinda Kelly στο West Yorkshire της Βρετανίας μέσα σε ένα μπαρ.
Η νεαρή γυναίκα, μητέρα ενός παιδιού, είχε βγει για να διασκεδάσει με τον αρραβωνιαστικό της. Καθώς όμως κατευθυνόταν προς την τουαλέτα, ο 21χρονος αθλητής την πλησίασε και της έπιασε το στήθος. Προσβεβλημένη η 26χρονη τον χαστούκισε, χωρίς να μπορεί να φανταστεί τι θα ακολουθούσε.
Ο Greg, εκτός εαυτού, πλησίασε τον αρραβωνιαστικό της Belinda, άρπαξε το ποτήρι με το ποτό του και αφού το άδειασε το έσπασε πάνω στο μάτι της 26χρονης.
Η βιαιότητα της επίθεσης οδήγησε την όμορφη Belinda στην απώλεια ενός μεγάλου μέρους της όρασής της από το αριστερό μάτι. Όμως, μετά απο συζητήσεις με τους γιατρούς της αποφάσισε να μην υποβληθεί σε εγχείρηση γιατί υπάρχει μεγάλος κίνδυνος να τυφλωθεί.
Ο Greg, ο οποίος έχει κατηγορηθεί στο παρελθόν και για άλλες επιθέσεις σε δημόσιους χώρους, αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης δύο ετών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου