Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2011

Η.Π.Α.: Δεν άφηναν μάνα να μιλάει για τη νεκρή της κόρη!

Η απίστευτη ιστορία μιας μάνας από το New Jersey που έχασε την κόρη της από σοβαρή ασθένεια ήρθε στην επιφάνεια και συγκλονίζει την αμερικανική κοινή γνώμη. Ούτε λίγο ούτε πολύ, οι συνάδελφοί της της απαγόρευσαν να μιλάει για την νεκρή της κόρη στο γραφείο.
Η κυρία Ingraham δούλευε για 12 ολόκληρα χρόνια στην ίδια εταιρία και κατείχε πολύ υψηλή θέση στο τμήμα μάρκετινγκ μέχρι το 2006.
Το δράμα για την ίδια ξεκίνησε το 2003 όταν η μοναχοκόρη της διαγνώστηκε με λεμφοκυτταρική λευχαιμία το 2003. Η μικρή πάλεψε την ασθένειά της μέχρι το Μάιο του 2005, όταν υποτροπίασε και πέθανε.
Η Ingraham, που όπως ήταν αναμενόμενο, κατέρρευσε ψυχολογικά, έβρισκε παρηγοριά στη δουλειά της, αφού μπορούσε έστω και παροδικά να ξεχαστεί από τον μεγάλο της πόνο.
Τους πρώτους μήνες μετά το θάνατο της κόρης της, είχε τις φωτογραφίες της κόρης της επάνω στο γραφείο της, όπως και τα παπούτσια της από το μπαλέτο.
Το σοκαριστικό νέο για την ίδια ήρθε ενάμισι χρόνο μετά το θάνατο της κόρης της, όταν η Διεύθυνση Προσωπικού της ανακοίνωσε ότι το αφεντικό της δεχόταν συνεχώς παράπονα από τις συναδέλφους της ότι ο (δικαιολογημένος) θρήνος της τους αποσπούσε την προσοχή και δεν μπορούσαν να δουλέψουν!
Όταν εκείνη αναρωτήθηκε αν έπρεπε να σταματήσει να μιλά για την κόρη της για να λυθεί το πρόβλημα, το αφεντικό της απάντησε καταφατικά. Η Ingraham ταράχτηκε τόσο που απέκτησε μόνιμο καρδιακό πρόβλημα, με συνέπεια να παραιτηθεί για να υποβληθεί σε αγγειοπλαστική.
Φαίνεται πως η μοίρα της της επεφύλασσε ακόμα χειρότερα νέα μετά το θάνατο της κόρης της. Το αδιάφορο πρόσωπο των ανθρώπων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου