Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2011

Φοιτητής από την Σπάρτη κατηγορείται για άγρια δολοφονία Αμερικανίδας.

Για τελετουργική δολοφονία κάνουν λόγο οι γερμανικές εφημερίδες, αναφερόμενες στον αποτρόπαιο φόνο που φέρεται να διέπραξε ένας φοιτητής από τη Σπάρτη στο Αμβούργο.
Συγκεκριμένα, στο δωμάτιο ενός ξενοδοχείου της πόλης, οι αστυνομικοί ανακάλυψαν το πτώμα μιας γυναίκας, πάνω στο οποίο ο ιατροδικαστής καταμέτρησε 30 πλήγματα από μαχαίρι!
Η αστυνομία, ύστερα από έρευνες εντόπισε έναν Έλληνα φοιτητή 27 ετών, με καταγωγή από τη Σπάρτη, ο οποίος είχε πέσει από έναν πύργο στο αεροδρόμιο και οι αρχές δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο απόπειρας αυτοκτονίας.
Ο νεαρός εντοπίστηκε από την αστυνομία, στο αεροδρόμιο του Αμβούργου, ενώ βρισκόταν σε κωματώδη κατάσταση.
Προηγουμένως είχε επιχειρήσει να σκαρφαλώσει σε έναν πύργο, από όπου και έπεσε στο κενό.
Από την πτώση έχασε τις αισθήσεις του και τραυματίστηκε, ενώ μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο της πόλης.
Η ταυτότητα του νεαρού Έλληνα αποκαλύφθηκε από το κλειδί του ξενοδοχειακού δωματίου, που βρήκαν οι αστυνομικές αρχές στην τσέπη.
Οι αστυνομικοί μετέβησαν στο ξενοδοχείο, όπου και ζήτησαν να κάνουν έρευνα στο δωμάτιό του. Ο υπάλληλος της υποδοχής του οδήγησε στο δωμάτιο, νούμερο 16 του ξενοδοχείου και το θέαμα που αντίκρισαν σόκαρε ακόμα και τους άνδρες του εγκληματολογικού.
Η νεαρή γυναίκα, ήταν βουτηγμένη μέσα σε λίμνη αίματος. Οι αστυνομικοί μέτρησαν 30 μαχαιριές στο άψυχο σώμα της 23χρονης και έμειναν σοκαρισμένοι από το μένος του δράστη που προσπάθησε να "γδάρει τη σάρκα της. Φαίνονταν τα σωθικά της" αναφέρει ο γερμανικός Τύπος που χαρακτήρισε το έγκλημα "τελετουργικό."
Ο φοιτητής, μέχρι σήμερα νοσηλεύεται σε κώμα στο νοσοκομείο του Αμβούργου και η κατάστασή του θεωρείται κρίσιμη. Οι Αρχές δεν αποκλείουν την απόπειρα αυτοκτονίας ενώ αναμένουν με αγωνία να βελτιωθεί η υγεία του ώστε να μιλήσει.
Ο 27χρονος Β.Π. ξεκίνησε από τη Σπάρτη την προηγούμενη εβδομάδα, για ολιγοήμερες διακοπές στη Γερμανία, ενώ όταν βρέθηκε στο Αμβούργο αποφάσισε να διανυκτερεύσει σε ένα από τα ξενοδοχεία κοντά στο σταθμό του τρένου.
Λίγες ώρες αργότερα με γοργό βήμα απομακρύνθηκε από το ξενοδοχείο, εμφανώς ταραγμένος.
Το πτώμα της νεαρής γυναίκας ανακαλύφθηκε στο δωμάτιο που είχε νοικιάσει ο 27χρονος Σπαρτιάτης.
Σύμφωνα με τα στοιχεία της εγκληματολογικής υπηρεσίας, η άτυχη κοπέλα ήταν η Μπρίτανι Νικόλ Κέλε, 23 χρόνων από το Τέξας.
Η 23χρονη Μπρίτανι, σύμφωνα με πληροφορίες, αναζητούσε διαμέρισμα για να νοικιάσει στην περιοχή κοντά στο ξενοδοχείο που διέμενε ο νεαρός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου