Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2011

Πέθανε δίπλα της στο αεροπλάνο και ταξίδεψαν έτσι για 9 ώρες!

Η Vanessa Preechakul ταξίδευε με τον σύζυγό της από τη Σιγκαπούρη στο Auckland της Ν. Ζηλανδίας, όταν κατά τη διάρκεια της πτήσης τον είδε να πνίγεται με το φαγητό του. Το μακάβριο-τραγικό της υπόθεσης είναι ότι η Preechakul έμεινε δίπλα στον νεκρό σύζυγό της μέχρι να προσγειωθεί το αεροπλάνο.
Αυτό το ταξίδι το ονειρεύονταν καιρό. Η Vanessa και ο Robert έφευγαν από τη Σινγκαπούρη, όπου είχαν γνωριστεί και πετούσαν για το Auckland, την ιδιαίτερη πατρίδα του Νεοζηλανδού Robert.
Μιάμιση ώρα μετά το ξεκίνημα της πτήσης, οι αεροσυνοδοί του αεροπλάνου της Jetstar σέρβιραν το δείπνο. Την ώρα που ο Robert έτρωγε το burger του, η Vanessa παρατήρησε ότι ο σύζυγός της άρχισε να τρέμει, αλλά θεώρησε ότι απλά γελάει πολύ δυνατά.
Όταν ο Robert συνέχιζε να τρέμει, η Vanessa κοίταξε καλύτερα και είδε ότι τα μάτια του είχαν γυρίσει, ενώ τα χείλη του είχαν γίνει μπλε!
Αμέσως, ο γιατρός και οι δύο νοσοκόμες της πτήσης έτρεξαν να δώσουν τις πρώτες βοήθειες στον 31χρονο Νεοζηλανδό, αλλά δυστυχώς δεν πρόλαβαν. Σχεδόν δύο ώρες μετά την απογείωση, ο Robert ήταν νεκρός!
Το προσωπικό του αεροπλάνου τοποθέτησε το πτώμα στις πίσω θέσεις και η σοκαρισμένη Vanessa έκατσε δίπλα του για τις υπόλοιπες 9 ώρες του ταξιδιού. Μοιάζει βγαλμένο από ταινία επιστημονικής φαντασίας, αλλά το περιστατικό συνέβη στο άτυχο ζευγάρι, μόλις λίγες μέρες πριν.
Ο εκπρόσωπος της Jetstar, Andrew McGinnes, δήλωσε στην Dailymail ότι το προσωπικό έκανε ό,τι ανθρωπίνως δυνατό μπορούσε, ενώ εξέφρασε και τα συλλυπητήριά του στη Vanessa.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου