Πέμπτη 28 Απριλίου 2011

Το Πείραμα της Φιλαδέλφειας (Ντοκιμαντέρ).

Το 1943, κάτω από ένα πέπλο άκρας μυστικότητας, το Πολεμικό Ναυτικό των ΗΠΑ επιχείρησε να πραγματοποιήσει ένα πείραμα. Το πείραμα αυτό απέβλεπε να κάνει ένα ολόκληρο αντιτορπιλλικό αόρατο. Από μαρτυρίες, το πείραμα αυτό «στέφθηκε με – επικίνδυνα – απόλυτη επιτυχία» !!
Φυσικά, οι εμπλεκόμενες Υπηρεσίες αρνήθηκαν και αρνούνται κατηγορικά τα πάντα !!
Παραθέτω Απόσπασμα από την 2η επιστολή του Κάρλος Μ. Αλλέντε προς τον Τζήσσαπ (η πρώτη χάθηκε)...
(Τα κεφαλαία γράμματα μέσα στο κείμενο είναι γραμμένα ακριβώς όπως στο πρωτότυπο και η χρήση τους προβλημάτισε τον Τζήσσαπ)
«...Άν ξαναγυρίσουμε στο Πείραμα που Έδωσε Τα Θετικά ΑποτελέΣματα, μπορώ να Σας διαβεβαιώσω πώς κατάφεραν να κάνουν Εντελώς αόρατο ένα Αντιτορπιλικό μαζί με Το πλήρωμά Του (Οκτώβριος 1943). Το Πεδίο επεκτάθηκε σε μιαν Απόσταση Εκατό Μέτρων από κάθε Άκρη του Πλοίου. Είχε το σχήμα περίπου Μιας Σφαίρας γύρω απ΄ το Αντιτορπιλικό. Το Κάθε Άτομο που Βρισκόταν πάνω στο Πλοίο έπαψε Να Βλέπει τον Εαυτό του και τυος Συντρόφους του κι είχε Την Εντύπωση πως Περπατάει πάνω Στο Τίποτα. Όποιος Βρισκόταν έξω από τη σφαίρα του Μαγνητικού πεδίου, Δεν Μπορούσε να δει σε πυκνή ομίχλη, ΕΦΟΣΟΝ Βέβαια, Βρισκόταν αρκετά κοντά. Μόλις έξω απ’ το Πεδίο. Από μεγαλύτερη Απόσταση δεν μπορούσε να δει Τίποτε. Τι άλλο να σας Πω τώρα; Απλούστατα : Όποιος Αποφάσισε να αποκαλύψει αυτή την Πληροφορία, χαρακτηρίστηκε Τρελός. Οι Μισοί απ’ τους αξιωματικούς και το πλήρωμα του Σκάφους είναι Σήμερα Τρελοί. Μερικοί Ακόμα σήμερα Ξαναγίνονται Αόρατοι, αν δεν Υποβληθούν σε Ειδική Επιστημονική Θεραπεία. Κι Αυτή είναι Μια φοβερή Εμπειρία. Γιατί Πρέπει να Ξανακολλήσουν, μ’ Άλλα λόγια, «Ν’ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΟ ΣΩΜΑ ΤΟΥΣ». Ένας Άνθρωπος που Γίνεται Έτσι Αόρατος, δεν Μπορεί να επιστρέψει Στην Κανονική του Κατάσταση Εκτός Αν τον Αγγίξουν Δύο ή Τρεις Άλλοι, που Βρίσκονται Μέσα στο ίδιο Πεδίο. Διαφορετικά ο Άνθρωπος «Παγώνει».
....»Άν ένας Άνθρωπος Παγώσει, Σημειώνουν προσεχτικά τη Θέση του, κι ύστερα διακόπτουν Το πεδίο. Όλοι οι Άλλοι μπορούν να Κινηθούν, εκτός απ’ Τον Παγωμένο. Οι Άλλοι αποκτούν τη Στέρεη Μορφή τους. Στη συνέχεια ο Νεότερος Απ’ το πλήρωμα, Πρέπει να πλησιάσει το «Σημάδι» και να Εντοπίσει τον Παγωμένο, αγγίζοντας το πρόσωπο ή οποιοΔήποτε άλλο μέρος του Σώματός του που δεν Καλύπτεται απ’ τη Στολή. Μερικές φορές χρειάζεται μόνο μια Ώρα ή μια μέρα, ή Μια μέρα και μια Νύχτα, για να εντοπιστεί και να Ξεπαγώσει ένας Άνθρωπος. Αλλά σε Χειρότερες Περιπτώσεις, Χρειάστηκαν Έξι ολόκληροι μήνες. Η «Κατάψυξη» δεν έχει καμία σχέση με την Ψυχολογία. Είναι το διαβολικό Αποτέλεσμα του Υπερπεδίου που Σχηματίζεται γύρω απ’ το Πεδίο του Σώματος, όταν η Εκπομπή της Ενέργειας διακόπτεται».
...»Άν βρεθείτε κοντά στην Ναυτική Βάση της Φιλαδέλφειας και δείτε ναυτικούς ν’ αγγίζουν με τα χέρια τους κάποιο συνάδελφο ή το «Αέρα», Παρατηρήστε τους Προσεχτικά. Δεν Κάνουν τίποτε Άλλο απ’ το να Επαναφέρουν έναν Άνθρωπο στην Ομαλή ορατή Κατάσταση. Οι Άνθρωποι που Γίνονται Έτσι αόρατοι Είναι τα πιο δυστυχισμένα Πλάσματα του Κόσμου. Κανείς τους Δεν θέλει να Ξαναγίνει αόρατος. Δεν Νομίζω Λοιπόν πως Έχω να Σας πω κι άλλα για να σας Πείσω πως ο άνθρωπος δεν Είναι ακόμα Έτοιμος Για την Πίεση των Δυναμικών Πεδίων...
...» Απ’ αυτούς που Πήραν Μέρος στο Πείραμα Ελάχιστοι απόμειναν Πλέον Σήμερα. Οι περισσότεροι τρελλάθηκαν, ένας πέρασε «Μέσα απ’ τον τοίχο του Σπιτιού του, Μόλις είδε τη Γυναίκα του και το Παιδί του», δύο Άλλοι Χάθηκαν Για πάντα (ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΕΙΔΕ), δύο κάηκαν, όταν βρίσκονταν Σε Κατάσταση Κατάψυξης, αγγίζοντας Μια κοινή πυξίδα. Ήταν σ’ Ένα μικρό πλοίο. Ο ένας Άγγιξε την πυξίδα και Άρπαξε αμέσως Φωτιά. Ο άλλος Βρισκόταν κοντά του, και πήγε να τον «Επαναφέρει», Αγγίζοντάς Τον. Άρπαξε Κι αυτός φωτιά ΚΑΙΓΟΝΤΟΥΣΑΝ ΓΙΑ 18 ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ ΜΕΡΕΣ. Όπως βλέπετε Αγαπητέ μου Κύριε, το Πείραμα Πέτυχε, αλλά οι Άντρες Καταστράφηκαν.
Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου